Nu er programmet for vores store 10-års jubilæumsfest på plads. Ryd kalenderen søndag d. 19/11, for vi har sat alle sejl til. Vi har fået fire internationale topnavne til landet til eftermiddagens seminarrække og om aftenen laver Kadeau-drengene på “Nabo” mad, lærerne står i baren og Terkel Nørgaard Trio sørger for den musikalske underholdning.

De fire foredragsholdere er:

Frank Cornelissen Den “gale belgier” fra Etna præsenterer sit syn på udviklingen på vulkanen de sidste 10 år og byder på et udvalg af sine personlige, sanselige og unikke vine.

Alessandro Masnaghetti For første gang i Skandinavien! Manden bag de sublime Barolo- og Barbarescokort tager os med ud i Barolos marker og giver via nøje udvalgte Barolo-vine et indblik i sin personlige klassifikation af dem.

Sara Pérez Kvinden bag de fantastiske vine fra Clos Martinet og en række andre spanske vine går i dybden med det seneste tiårs spændende udvikling i Priorat. 

Stephan Reinhardt The Wine Advocate’s mand i blandt andet Tyskland, Østrig, Alsace, Loire og Champagne, lægger op til terroirduel mellem store rieslingvine fra Tyskland, Østrig og Alsace.

Se hele programmet her og skynd dig at købe billetter hvis du vil være sikker på en plads. Nuværende og tidligere elever på Vinakademiet har gratis adgang om aftenen.