Vores fantastiske undervisere

Vores undervisere består foruden den daglige leder Thomas Ilkjær af en gruppe særdeles veletablerede og vidende vinpersonligheder. De er håndplukkede til vores undervisning og har specialistviden på absolut højeste niveau om særlige områder og emner. Vi er meget stolte over, at kunne tilbyde dig dette dreamteam på Vinakademiet.

Thomas Ilkjær (WSET Diploma)

Thomas er den daglige leder af Vinakademiet i Danmark og hovedunderviser på uddannelsen, hvor han bl.a. underviser om vinfremstilling og Italien.
Thomas er vinskribent på Politiken og forfatter af og redaktør for flere vinbøger. Han har 20 års erfaring med vinsmagninger og -undervisning.

Thilde Maarbjerg (WSET Diploma)

Thilde underviser primært i champagne/mousserende vin og vindefekter.
Tidligere restaurantchef og sommelier på Kong Hans Kælder i København og chefsommelier i Løgismose-koncernen. Tidligere vinder af Nordisk Mesterskab for sommelierer og Årets Sommelier i “Den Danske Spiseguide”.

 

René Langdahl Jørgensen

René underviser i flere emner men primært om de oversøiske vinlande.
Forfatter og vin- og madskribent på Gastro og på sin egen hjemmeside. Medvært på vinpodcasten “Vin for begyndere”.

Fredrik Hierner

Fredrik underviser primært om Spanien og Portugal.
Sommelier og tidligere restaurantchef på MASH og vinder af det Svenske sommeliermesterskab 2013. Nu er han vinkonsulent hos Laudrup Vin.
Færdiggjorde selv Vinakademiets sommelieruddannelse i 2011.

Christian Thorsholt Jacobsen

Christian underviser blandt andet om Tyskland/Østrig og Øvrige Europa.
Sommelier og medstifter af Restauranten Anarki. Nu driver Christian vinimporten Tekstur Vin og vinbutikken Parcelle. Vinder af Nordisk Mesterskab for sommelierer 2011 og nr. 6 ved VM i 2016. Blev danmarksmester for sommelierer i både 2013 og 2015.
Færdiggjorde selv Vinakademiets sommelieruddannelse i 2009.

Bonnie Reinwald (WSET Diploma)

Bonnie underviser på WSET-uddannelserne samt i Champagne og mousserende vine på Sommelieruddannelsen. Tidligere indehaver og restaurantchef på spisestedet Reinwalds. Driver sin egen virksomhed SommThing,  og skriver blandt andet for magasinet DinVinGuide. 
Færdiggjorde selv Vinakademiets sommelieruddannelse i 2011.

Derudover har vi meget kompetente folk i form af Lars Kragelund fra Anora og Jakob Bunch fra Juuls A/S til at tage sig af spiritus og en af Danmarks mest erfarne ølbryggere Anders Kissmeyer samt Claus Tarstrup fra Virklund Bryghus til at undervise om øl.