Capstone

Online-uddannelse i californisk vin med fire niveauer

Vil du udvide dine kundskaber om vin fra Californien? Så er Capstone-kurserne fra Wine Institute måske noget for dig.

Capstone er online-kurser i californisk vin lanceret af Wine Institute i foråret 2021. Wine Institute er en brancheorganisation for de calforniske vinproducenter, som repræsenterer over 1000 vingårde i Californien. Capstone er udarbejdet i samarbejde med Full Circle Wine Solutions. På trods af den stærke branchetilknytning, har vi valgt at tilbyde denne uddannelsesmulighed i Danmark, da vi mener materialet er på et så gennemarbejdet og seriøst niveau, at det opvejer de marketingsmæssige motiver bag. Vi står derfor inde for det generelle faglige niveau på kurserne, men Vinakademiet er ikke involveret i udviklingen af uddannelsen og er ikke ansvarlige for indholdet på og afviklingen af onlinedelen af Capstone. 

Capstoneprogrammet er opdelt i fire niveauer: Introductory Level, Intermediate Level, Advanced Level og Expert Level. Den estimerede studietid, sværhedsgraden og priserne stiger for hvert niveau. Læs mere om indholdet på de enkelte niveauer her .

Kurserne gennemføres som online-selvstudier med en afsluttende online-eksamen, bestående af en række spørgsmål til det gennemgåede materiale. Efter bestået eksamen får man certifikat og diverse benefits afhængig af niveau. Til hvert niveau er der knyttet smagesessioner med uddybninger af teorien bag vinene forestået af René Langdahl Jørgensen, der har et indgående kendskab til amerikansk vin.

 Læs mere om Capstone her.

Hvad koster det?

  • Introductory Level (6 timers selvstudie, smagesession med 8 vine) 560 kr. eksklusiv moms. Sommelierstuderende på Vinakademiet har 50 % rabat.
  • Intermediate Level (20 timers studietid, smagesession med 15 vine) 930 kr. eksklusiv moms. Sommelierstuderende på Vinakademiet har 30 % rabat.
  • Advanced Level. Endnu ikke lanceret. Priser følger snarest.
  • Expert Level. Endnu ikke lanceret. Priser følger snarest.

 

Hvornår?

Kommende datoer for smagesessioner:

Introductory Level:

16. juni 2022 kl. 10.00-13.00.  Tilmeldingsfrist: 10. juni

Intermediate Level:

Dato for næste smagesession kommer snart

 

Hvor?

Alle smagesessioner foregår på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Alle, 2500 Valby. I god tid inden smagesessionen tilsendes information om lokale mv.

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten, som kan downloades her. Blanketten kan sendes scannet/affotograferet pr. e-mail til info@vinakademiet.dk eller pr. post til Vinakademiet, c/o Hotel- og Restaurantskoloen, Vigerslev Alle 18, 2500 Valby.

Efter tilmelding sendes bekræftelse og faktura med betalingsdeadline. Overskrides betalingsdeadline slettes tilmeldingen automatisk. Senest en uge efter registreret betaling tilsendes indlogningsoplysninger til det pågældende kursus. Afmelding til smagesessioner skal ske pr. mail til info@vinakademiet.dk senest to uger inden. Sker afmelding efter denne dato betales 150 kr. i gebyr for bookning af ny smagesession.

 

Kommende kurser

Introductory Level smagning:
København: 18. januar 2022. Kl. 10.00-13.00

Intermediate Level smagning:

Pris 560/280 DKK eks. moms (Introductory), 930/651 DKK eks. moms (Intermediate)

René Langdahl Jørgensen er Vinakademiets ansvarlige for Capstone-kurserne og står for alle smagesessions.