CAPSTONE

Online vinuddannelse i californisk vin.

Kommende kurser

Introductory Level (Niveau 1)
København: Onsdag d. 30. november 2022 | Kl. 10:00 – 13:00
Silkeborg: Onsdag d. 1. marts 2023 | Kl. 10:00 – 13:00

Priser
Normalpris: Pris 560 kr. ex moms.
Nuværende og tidligere sommelierstuderende: 280 kr. ex moms.

Tilmeld dig HER.

 

Capstone er online-kurser i californisk vin lanceret af Wine Institute i foråret 2021. Wine Institute er en brancheorganisation for de calforniske vinproducenter, som repræsenterer over 1000 vingårde i Californien. Capstone er udarbejdet i samarbejde med Full Circle Wine Solutions. På trods af den stærke branchetilknytning, har vi valgt at tilbyde denne uddannelsesmulighed i Danmark, da vi mener materialet er på et så gennemarbejdet og seriøst niveau, at det opvejer de marketingsmæssige motiver bag. Vi står derfor inde for det generelle faglige niveau på kurserne, men Vinakademiet er ikke involveret i udviklingen af uddannelsen og er ikke ansvarlige for indholdet på og afviklingen af onlinedelen af Capstone. 

 

Capstone-programmet er opdelt i fire niveauer: Introductory Level, Intermediate Level, Advanced Level og Expert Level. Den estimerede studietid, sværhedsgraden og priserne stiger for hvert niveau. Læs mere om indholdet på de enkelte niveauer her .

 

Kurserne gennemføres som online-selvstudier med en afsluttende online-eksamen, bestående af en række spørgsmål til det gennemgåede materiale. Efter bestået eksamen får man certifikat og diverse benefits afhængig af niveau. Til hvert niveau er der knyttet smagesessioner med uddybninger af teorien bag vinene forestået af René Langdahl Jørgensen, der har et indgående kendskab til amerikansk vin.

 

OBS!! Online-kurserne er på engelsk, men smagesessioner afholdes på dansk.  Læs mere om Capstone her.

 

 

 

Hvad koster det?

Introductory Level (6 timers selvstudie, smagesession med 8 vine)
Normalpris: 560,00 kr. ex moms.
Nuværende og tidligere sommelierstuderende: 280,00 kr. ex moms

Intermediate Level (20 timers studietid, smagesession med 15 vine).
Normalpris: 930,00 kr. ex moms.
Nuværende og tidligere sommelierstuderende: 650,00 kr. ex moms

Advanced Level. Priser følger snarest.

Expert Level. Endnu ikke lanceret. Priser følger snarest.

 

Hvornår?

Man kan tilmelde sig online kurserne når som helst.

Smagesessionerne indgår i prisen, men er frivillige. Det anbefales, at man har gennemført online-delen før deltagelse i smagesessionen, men det er ikke et krav.

Datoer for kommende smagesessioner fremgår herunder, hvis man ønsker at planlægge sit online kursus i fht. disse.

Kommende datoer for smagesessioner:

Introductory Level:
København: onsdag d. 30. november kl. 10-13. (Tilmeldingsfrist d. 20. november)

Silkeborg: onsdag d. 1. marts 2023 kl. 10-13. (Tilmeldingsfrist d. 20. februar)

Intermediate Level:
Forår 2023. Dato følger snarest.

Advanced Level:
Forår 2023. Dato følger snarest.

 

Hvor?

Alle smagesessioner foregår på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Alle, 2500 Valby eller College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg. I god tid inden smagesessionen tilsendes information om lokale mv.

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten, som kan downloades HER.

Blanketten kan sendes scannet/affotograferet pr. e-mail til info@vinakademiet.dk eller pr. post til Vinakademiet, c/o Hotel- og Restaurantskoloen, Vigerslev Alle 18, 2500 Valby.

Efter tilmelding sendes bekræftelse og faktura med betalingsdeadline.

Overskrides betalingsdeadline slettes tilmeldingen automatisk.

Senest en uge efter registreret betaling tilsendes indlogningsoplysninger til det pågældende kursus.

Afmelding til smagesessioner skal ske pr. mail til info@vinakademiet.dk senest to uger inden. Sker afmelding efter denne dato betales 150 kr. i gebyr for bookning af ny smagesession.

 

Kommende kurser

Introductory Level (Niveau 1):
Onsdag d. 30. november | Kl. 10:00 – 13:00
Priser:
Normalpris: Pris 560 kr. ex moms
Nuværende og tidl. sommelierstuderende: 280 kr. ex moms.

 

René Langdahl Jørgensen er Vinakademiets ansvarlige for Capstone-kurserne og står for alle smagesessions.