Capstone

Online-uddannelse i californisk vin med fire niveauer

Vil du udvide dine kundskaber om vin fra Californien? Så er Capstone-kurserne fra Wine Institute måske noget for dig.

Capstone er online-kurser i californisk vin lanceret af Wine Institute i foråret 2021. Wine Institute er en brancheorganisation for de calforniske vinproducenter, som repræsenterer over 1000 vingårde i Californien. Capstone er udarbejdet i samarbejde med Full Circle Wine Solutions. På trods af den stærke branchetilknytning, har vi valgt at tilbyde denne uddannelsesmulighed i Danmark, da vi mener materialet er på et så gennemarbejdet og seriøst niveau, at det opvejer de marketingsmæssige motiver bag. Vi står derfor inde for det generelle faglige niveau på kurserne, men Vinakademiet er ikke involveret i udviklingen af uddannelsen og er ikke ansvarlige for indholdet på og afviklingen af onlinedelen af Capstone. 

Capstoneprogrammet er opdelt i fire niveauer: Introductory Level, Intermediate Level, Advanced Level og Expert Level. Den estimerede studietid, sværhedsgraden og priserne stiger for hvert niveau. Læs mere om indholdet på de enkelte niveauer her .

Kurserne gennemføres som online-selvstudier med en afsluttende online-eksamen, bestående af en række spørgsmål til det gennemgåede materiale. Efter bestået eksamen får man certifikat og diverse benefits afhængig af niveau. Til hvert niveau er der knyttet smagesessioner med uddybninger af teorien bag vinene forestået af René Langdahl Jørgensen, der har et indgående kendskab til amerikansk vin.

OBS!! Online-kurserne er på engelsk, men smagesessioner afholdes på dansk.  Læs mere om Capstone her.

Hvad koster det?

Introductory Level (6 timers selvstudie, smagesession med 8 vine)
Normalpris: 560,00 kr. ex moms.
Nuværende og tidligere sommelierstuderende: 280,00 kr. ex moms

Intermediate Level (20 timers studietid, smagesession med 15 vine).
Normalpris: 930,00 kr. ex moms.
Nuværende og tidligere sommelierstuderende: 650,00 kr. ex moms

Advanced Level. Priser følger snarest.

Expert Level. Endnu ikke lanceret. Priser følger snarest.

 

Hvornår?

Man kan tilmelde sig on-line kurserne når som helst det passer en selv. Smagesessionerne indgår i prisen, men er frivillige. Det anbefales, at man har gennemført on-line delen før deltagelse i smagesessionen, men det er ikke et krav. Datoer for kommende smagesessioner fremgår herunder, hvis man ønsker at time sit on-line kursus i fht. disse.

Kommende datoer for smagesessioner:

Introductory Level:

Onsdag d. 30. november kl. 10-13. (Tilmeldingsfrist d. 20. november)

Intermediate Level:

Onsdag d. 9. november kl. 9.30-13. (Tilmeldingsfrist d. 31. oktober)

 

Hvor?

Alle smagesessioner foregår på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Alle, 2500 Valby. I god tid inden smagesessionen tilsendes information om lokale mv.

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten, som kan downloades her. Blanketten kan sendes scannet/affotograferet pr. e-mail til info@vinakademiet.dk eller pr. post til Vinakademiet, c/o Hotel- og Restaurantskoloen, Vigerslev Alle 18, 2500 Valby.

Efter tilmelding sendes bekræftelse og faktura med betalingsdeadline. Overskrides betalingsdeadline slettes tilmeldingen automatisk. Senest en uge efter registreret betaling tilsendes indlogningsoplysninger til det pågældende kursus. Afmelding til smagesessioner skal ske pr. mail til info@vinakademiet.dk senest to uger inden. Sker afmelding efter denne dato betales 150 kr. i gebyr for bookning af ny smagesession.

 

Kommende kurser

Introductory Level (Niveau 1):
Onsdag d. 30. november

Intermediate Level (Niveau 2):
Onsdag d. 9. november

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev HER, så vil du blive orienteret, så snart vi har en nye Casptone-kurser klar.

Du kan også følge os på Instagram og Facebook. 

Pris 560/280 DKK eks. moms (Introductory), 930/651 DKK eks. moms (Intermediate)

René Langdahl Jørgensen er Vinakademiets ansvarlige for Capstone-kurserne og står for alle smagesessions.