Court of Master Sommeliers

Bliv en pro på vin og vin service med den berømte og største internationale uddannelse fra Court of Master Sommeliers.

Vil du undervises i vin af Master Sommeliers? Vil du forfine dine kundskaber indenfor sommelier- og serveringshåndværket?

Scandinavian Wine Academy, vores internationale afdeling i Sverige, tilbyder som det eneste sted i Skandinavien uddannelserne Introductory Sommelier Certificate samt Certified Sommelier Examination fra det anerkendte Court of Master Sommeliers. Det er en organisation, som dannedes for at opmuntre til en højere standard indenfor viden om drikkevarer og servering i restaurant-branchen.

Introductory Sommelier Certificate, er et tredages kursus som afsluttes med en teoretisk og en praktisk eksamen. Samtidig er der mulighed for at gå til eksamen i Certified Sommelier som er et niveau sværere og også indeholder en blindsmagning. For at gå til Certified Sommelier Examination skal man samme dag have bestået eksamen på Introductory Sommelier Certificate. Bemærk at kurset er på engelsk.

Efter godkendt eksamen får man diplom og pin som bevis for sine kundskaber.

Do you want to learn more about wine and service? Attend our course Introductory Sommelier Certificate or Certified Sommelier Examination from renowned Court of Master Sommeliers. If you want to know more, contact us at info@vinkallan.se.

Hvad koster det?

  • Introductory Sommelier Certificate: 6 800 SEK (+25% moms)
  • Certified Sommelier Examination: 2 800 SEK (+25% moms) 

I prisen indgår al uddannelsesmateriale, alle prøvede vine, morgenmad, frokost og kaffe/kage.

Kommende kurser

Court of Master Sommeliers
Stockholm 
Postponed

Pris 
Introductory 
6 800 SEK (+25% moms)

Certified
2 800 SEK (+25% moms)

Court of Master Sommeliers er en uddannelse fokuseret på service.

Første klasse på Court of Master Sommeliers med os i Sverige.