Master Class

Vinakademiets Master Classes er endagskurser for alle, hvor du får mulighed for at komme i dybden med et bestemt emne.

Emnerne spænder bredt inden for vinens verden, og der er tale om kurser og smagninger, som man ellers ikke normalt har mulighed for at deltage i.

 

Den næste Master Class er fredag d. 9. juni kl. 10.00 – 16.00 med den britiske vinekspert Jamie Goode med overskriften:

“In depth with winemaking – trendy subjects and methods”

Deltag i denne unikke Master Class med den engelske vinkspert og forfatter, Jamie Goode, som afholder sin allerførste Master Class i Danmark!

Jamie har en ph.d. i plantebiologi, hvilket gør ham til en af de førende eksperter inden for feltet.

Forvent høj detaljegrad og videnskabelig baggrund, når Jamie kommer omkring de nyeste trends inden for winemaking:

  • Ripeness – is there actually such a thing?
  • Whole bunch fermentation – do you REALLY know what’s going on?
  • The art of elevage – container importance and lees.
  • Natural wine – freedom, faults, and authenticity. 

Praktisk information
Tidspunkt: Fredag den 9. juni 2023, fra kl. 10:00 til kl. 16:00.
Sted: Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Alle 18, 2500 Valby (6. sal).

Pris: 1500 DKK (inklusive moms) eller 1200 DKK (inklusive moms) for nuværende og tidligere sommelierstuderende på Vinakademiet.

Tilmelding
Send en e-mail til info@vinakademiet.dk eller via SMS til +45 61467401 og oplys følgende:

  • Navn
  • E-mail
  • Faktureringsadresse
  • Almindelig/reduceret pris.

Vi vil derefter sende dig en faktura til betaling.

Tilmelding senest den 8. juni og er bindende efter betaling.

 

Eksempler på tidligere Master Classes

  • Chianti Classico: Landscape, soils and UGAs v/ Alessandro Masnaghetti
  • Vin & Sensorik v/ René Langdahl Jørgensen
  • Wine & Wood v/ Inge Terblanche
  • Autentisk vin – om økologi, biodynamik og jagten på naturen v/Rasmus Holmgård m.fl.
  • Strategisk sommelierarbejde og blindsmagningens svære kunst v/Arvid Rosengren
  • German Pinot Noir – is producer style more important than region? v/Anne Krebiehl
  • Toscanas to klassikere og jagten på sangioveses sjæl v/René Langdahl Jørgensen og Thomas Ilkjær
  • Native Italian grape varieties – the rebirth of a vinous “goldmine” v/ Ian d’Agata og Thomas Ilkjær
  • Vin og geologi – fra bjergart, jord og mineraler til vinen i glasset v/ Alex Maltman, Ole Stig Jacobsen og Peter Gravesen.

Kommende Master Classes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER, så vil du blive orienteret, så snart vi har en ny master class klar.

Du kan også følge os på Instagram og Facebook.