DM i blindsmagning

Er du interesseret av Danmarksmesterskab i blindsmagning og ønsker at konkurrere?

DM i blindsmagning vender tilbage i 2018. Hold øje med siden her.

DM i blindsmagning 2017 er afgjort. D. 7. maj dystede 42 tremands-hold på Hotel- og Restaurantskolen i konkurrencen, der arrangeres af Vinakademiet og gastro. Efter 12 vine i hovedrunden var tre finalehold klar til at få yderligere tre vine serveret. Det drejede sig om Hørning Mad & Vin bestående af Peter Hørning, Søren Eerslew og Steffen Overgaard Feddersen, Hold 18 bestående af Peter Buch Hansen, Asbjørn May og Ellie Kim og JHT bestående af Jonas Tofterup, Hans Henrik Malmborg Werge og Thomas Rydberg.

De lå næsten side om side, før der på skift kom 2000 Clos de Goisses Phillipponnat, 2006 Brunello di Montalcino Pian dell’Orino og 2007 Valpolicella Classico Superiore Quintarelli i glassene.

Efter denne sidste omgang stod det klart at vinderne af Dm i blindsmagning 2017 var Hørning Mad & Vin, der blandt andet kom med et præcist gæt på Valpolicella på den sidste vin i finalen.

Stort tillykke til de glade vindere, der blev begavet med vin, bøger, glas, karafler og fødevarer fra en række gavmilde sponsorer.