Alessandro Masnaghetti (se præsentation her) har fået stor international ros for sine dybdegående og detaljerede bøger om Barolo og Barbaresco med en hidtil uset grundig information om de to berømte vinzoners marker og kommuner.

Nu kommer opfølgeren om Barolo ”Barolo MGA vol. 2”, og Masnaghetti fortsætter sin uforlignelige dybdeborende research. Her er alle de informationer om historien, årgangene og høstdata som ikke kan fås andre steder og som er et must for enhver seriøs Barolo-elsker.

Bogen er i hardcover og på 284 sider plus tre separate kort. Teksten er på både italiensk og engelsk. Se mere information og en smagsprøve her.

Masnaghetti har givet Vinakademiet muligheden for at sælge bogen til en særlig introduktionspris. Ved bestilling senest d. 28. februar kan bogen fås til:

335 kr. ved afhentning på et af vores uddannelsessteder i København og Silkeborg
415 kr. med forsendelse med Postnord i Danmark

Bogen vil efter introduktionsperioden blive solgt på www.enogea.it til 76 euro inkl. forsendelse (ca. 565 kr.). Ved selvafhentning er der altså 40% at spare. Det bliver nok aldrig billigere!

Bogen bestilles ved mail til info@vinakademiet.dk. Angiv navn og fakturaadresse, antal bøger, hvorvidt bogen ønskes afhentet eller tilsendt og i det sidste tilfælde postadresse. Herefter modtages bekræftelse og nærmere information om betaling og levering. Bogen forventes på lager i sidste halvdel af april.